Murermester i Odense Fyn Murermester Odense

Mit navn er Kenneth Thomsen og jeg er murermesteren hos Odense Murerne. Det er et murerfirma som har stort fokus på god kvalitet og professionelt håndværk.

Vi opfylder alle standarder og de nyeste regler. Jeg følger den seneste udvikling i branchen tæt, hvilket betyder at jeg er opdateret på moderne og smarte teknikker og fremgangsmåder.

Odense Murerne udfører alle former for murerarbejde. Mange års erfaring gør at jeg ved hvordan alle opgaver bør gribes an, for at få den løst mest effektivt og tilfredsstillende, for dig som kunde.

En professionel indsats med kunden i centrum, er et vigtigt område for mig som murermester.

Jeg er altid åben for specielle udfordringer og vanskelige opgaver, som kræver særlig ekspertise. Odense Murerne har fokus på altid at levere følgende:

Høj kvalitet

Jeg gør altid en dyd ud af mit arbejde, for sikre en høj håndværksmæssig standard, præcis som alle murere bør.

Omhyggelighed

Omhyggelighed er vigtigt inden for murerfaget. Arbejdet skal holde i mange år og derfor skal det være i orden.

Fornuftige priser

Odense Murerne tilbyder fornuftige priser og du er altid velkommen til at henvende dig, for et uforpligtende tilbud eller et prisoverslag.

Søger du en murermester i Odense, ser jeg frem til at høre fra dig på telefon eller via mail.

 

Om murermester Kenneth Thomsen

Jeg har været murermester i Odense over en længere årrække, efter jeg blev udlært d. 28. april 1995. Min uddannelse blev taget på teknisk skole i Odense, hvor jeg blev udlært som murersvend.

Mange år er gået og jeg har siden fået opbygget en stor viden og erfaring, som murermester i Odense.

Under uddannelsen var jeg hos murermesteren Hans Jørgen Iversen, som var dygtig til at lære fra sig og forme mig som murer.

Jeg har efterfølgende været involveret i følgende store projekter:

  • Metroen i København
  • Øresunds forbindelse (tunnel)
  • Arbejde hos forskellige murermestre i Odense

Disse projekter har givet mig en god viden og erfaring med mange forskellige arbejdsopgaver. Den store alsidighed kommer i sidste ende dig til gode som kunde.

I januar 2000 valgte jeg at starte som murermester i Odense og siden er Odense Murerne blevet etableret godt, på det fynske marked.

Det sikre valg af murermestre i Odense

 

Murermester Kenneth Thomsen

 

 

Murermester Odense
Kenneth Thomsen