Nyt tag Odense 9 gode råd til nyt tag

Tid til nyt taget?

9 Gode råd til nyt tag.

Er dit tag gammelt og nedslidt? Undgå at vente for længe med at udskifte det gamle tag. Det kan give nogle grimme overraskelser. Sørg i stedet for i god tid at tage kontakt til en håndværker, der kan hjælpe dig med at gennemgå dit tag.

Kontakt myndighederne.
Det er en rigtig god ide at kontakte kommunens tekniske forvaltning eller grundejerforeningen for at høre, om der stilles særlige krav i det område, hvor du bor.

Tjek konstruktionen.
Det er vigtigt, at selve tagkonstruktionen er i stand til at bære det nye tag. Se efter råd og svamp. Passer hældningen til det nye tag.

Valg af nyt tag.
Hvilken farve og skal det være glaseret dit nye tag?
Besøg byggemarkedet eller tømmerhandlen for at se nærmere på de forskellige tagsten.

Ovenlysvinduer.
Det er ofte billigere, at opgradere med f.eks. nye ovenlysvinduer samtidig med at taget skiftes, end hvis de indbygges i det eksisterende tag.

Undertag.
Vælg det rigtige undertag til dit nye tag.

Efterisoler.
Sørg for at få efterisoleret tagkonstruktionen grundigt.
Indeklimaet vil desuden blive sundere, da det bliver nemmere at holde temperaturen i boligen på et konstant niveau, i stedet for at den følger temperaturen udenfor. Temperaturen på den indvendige side af ydervægge og lofter vil også stige, og det medfører, at eventuel fugt i luften ikke i samme grad vil kondensere og danne grobund for angreb af skimmelsvamp.

Skorsten.
Få efterset din skorsten. Måske den trænger til omfugning eller vandskuring. Inden du får lagt dit nye tag.

Nye tagrender og skotrender.

 

Call Now Button