Renovering af badeværelse Odense

 

 

Renovering af badeværelse er et kompliceret projekt der kræver god planlægning.

Tegn en skitse af badeværelset med mål, som du ønsker det skal renoveres.

Søg på internettet efter fliser, besøg flisebutikken, hvis den har en fysisk adresse, de fleste har showrooms og tavler, så du kan se hvordan fliserne ser ud når de lagt eller opsat, medbring din skitse af projekt renovering af badeværelse med mål, og flisebutikken kan i de fleste tilfælde lave en 3D tegning af dit badeværelse, med de fliser du kan lide.

Find de håndværkere du skal bruge til at renovere dit badeværelse, F. eks murer, blikkenslager, tømrer og elektriker. Når man skal bruge en god håndværker, kan man se evt. se deres hjemmesider, hvis de har billeder af F. eks renovering af badeværelse og du syntes at det er et pænt stykke håndværk der er udført, så er du bedre hjulpet end hvis du slog op i telefonbogen.

Indhent tilbud fra de forskellige håndværkere, vis dem din 3D tegning eller skitse, spørg evt. håndværkeren om han har nogle gode ideer. Jeg har renoveret mange badeværelser og vil gerne komme med nogle ideer.

Når du har fundet de håndværkere du vil bruge, aftal et tidspunkt, hvor de alle kan komme på, så i kan lave en tidsplan. Du kan selvfølgelig også vælge at overlade det hele til en håndværker.

Call Now Button