Terracotta fliser i entre

Terracotta fliserne på billederne, er lagt i sildebensforbandt, med en række fliser som ramme, på trappetrinende er der lagt Terracotta fliser, som er lavet specielt til trappetrin.

Et gulv med Terracotta fliser er en lang proces. Først skal Terracotta fliserne lægges i fliseklæb, og her er det utrolig vigtigt, at fliserne afvaskes grundigt, så der ikke sidder fliseklæb på oversiden.

Når Terracotta fliserne er lagt og rengjort skal de tørre i ca. 10 dage. Alt afhængig af temperaturen i rummet. Grunden til den lange tørretid på Terracotta fliserne er at, al fugt skal ud af fliserne. Så der ikke kommer saltudslip, når fliserne er blevet overfladebehandlet.

år Terracotta fliserne er tørre, skal overfladen behandles, så fugen ikke tørre sig fast på overfladen men kun i i fugerne. Her kan man vælge af bruge en blank eller en mat oile.
Efter 24 timer kan Terracotta fliserne fuges, igen er det meget vigtigt at få vasket fliserne rene, uden at få vasket fugene dybe. Terracotta fliserne skal tørre i min. 10 dage. Før fliserne kan overfladebehandles.

 

Call Now Button